Bloggen

Få fixet dit badeværelse af professionel maler

Ny stil på badeværelset

Badeværelset er der vi rigtig slapper af og kan være alene, selvom vi måske bor sammen med mange andre mennesker, i form af ens familie eller bofællesskab. Vi kan lukke døren, tage et langt bad, og rigtigt ånde ud mens vi klipper negle og hvad vi nu ellers kan finde på af personlig pleje. Badeværelset er der vi finder lidt wellness i hverdagen,og det er derfor vigtigt at vedligeholde dette rum, og sørge for at det er indbydende og velholdt. Dette handler ikke bare om rengøring, men det er naturligvis det vigtigste i dagligdagen. Det er i høj grad også et spørgsmål om hvordan man indretter sig i rummet, lige fra stearinlys, pyntegenstande og bløde håndklæder til farven på vægge og fliser. Og måske er det netop tid til at få en ny stil på dit badeværelse!

Stil starter fra bunden

En ny og gennemført stil den kan man kun implementere hvis man starter helt fra starten, og tømmer badeværelset fra ting og sager. Det er dog ikke nok, man bør også se på sine vægge, og benytte lejligheden til at få dem malet. Det er ikke kun et æstetisk hensyn, det er også godt for malingen i et vådrum at blive opdateret en gang imellem, så man er sikker på at der ikke kommer fugtskader og skimmeldannelse. Når der nu skal males, så er det jo fornuftigt at overveje, om det skal gøres på en kreativ måde, eller om det bare skal males hvidt. Uanset hvad bør du tage fat i et professionelt malerfirma når denne type malerarbejde skal udføres. Det er ikke det værd at begå en fejl, og to måneder senere stå med et fugtproblem i værste tilfælde, eller med et grimt malet badeværelse i bedste tilfælde.

Hvilken stil?

Dette år der indvarsler tiden efter corona, vil blive et farverigt år. Det er derfor vores anbefaling, at du udnytter muligheden til virkelig at peppe badeværelset, og eventuelt hele dit hjem op, med farver på væggene. Det er op til dig hvilken type, men vær endelig modig. Lidt pastel her og der er ikke festligt nok, der skal tryk på de livsglade impulser! Du vil allerede nu kunne få masser af konkret inspiration i blade og magasiner og på diverse blogs på nettet naturligvis.

Find en billig maler på Frederiksberg

Når du skal finde en maler, så er det nemmeste at gå på nettet, hvor du hurtigt finder sider, såsom https://www.maler-oversigt.dk/maler-frederiksberg/, der kan hjælpe dig med at kontakte op til tre lokale malere, og indhente tilbud fra disse. Så behøver du ikke ringe rundt selv, og du sparer dermed tid. Det er heller ikke alle der på egen hånd ville være så grundig at ringe rundt til flere steder, de fleste vælger bare den første den bedste. Når du gør det på denne måde får du også flere priser du kan sammenholde, hvilket sikrer at du ikke vælger en maler der kører overpris. Du kan godt begynde at glæde dig til dit nye badeværelse med en frisk stil!

3 thoughts on “Få fixet dit badeværelse af professionel maler

Skriv et svar