Bloggen

Når din banan eller agurk bare ikke længere er nok

Når det kommer til sexlivet, så findes der mange måder og varianter!

Sexlivet er en meget personlig ting. Derfor kan den også være utrolig forskellig fra person til person. Det er nok ikke virkelig en hemmelighed eller nyhed. For nogen er lysten større end andre og for nogen skal den udleves lidt mere ekstrem. Uanset hvad retning du går i, om det er alene eller med en partner. Så gælder det om ikke at holde sig tilbage. 

Lander man i et forhold hvor lysterne er meget forskellige så kan det gå helt galt. Det kan det naturligvis også uanset hvad. Hverdagen har det med at snige sig ind på alle. Så passer man ikke på, så ender den ene i garagen hvor der pudses fælge, mens den anden strikker sokker på sofaen. Indrømmet, det er lidt en farverig overdrivelse. Mange lever dog under samme tag uden virkelig at have et forhold. Tit sker det netop fordi sexlivet ikke fungerer. Så er man venner der bor sammen, hvilket kan være utrolig frustrerende. 

Hvad skal man gøre for at få gang i sit sexliv!

For dem der har et godt sexliv, hvor tingene virker, da er det her nok nytteløs læsning. Sidder du dog og syntes det hele kører skævt, så kan det være du skal prøve at gøre noget ved det. Der siges at enhver rejse starter med det første skridt. Ergo gælder det om at tage det. 

Først og fremmest gælder det om at være åben. Fortæl din partner hvad der tænder dig. Det nytter ikke at være genert. Heller ikke selvom du er det. Så hvis du gerne vil prøve at udvide horisten med analsex via en fræk anal vibrator eller måske noget hed dominans med bondage udstyr. Ja så gælder det om at få det sagt. Uanset hvad du kan frygte der vil ske, så kan det jo rent faktisk være at din partner tænder på det samme. 

Skriv et svar